follow Catalog firme » Ecologie » Colectare deseuri
  home     Ecologie   Colectare deseuri

Colectare deseuri

Obtineti cel mai bun pret pentru colectare deseuri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
colectare deseuri, colectare deseuri dambovita, colectare deseuri feroase (DAMBOVITA)
Sc stanoiu srl se ocupa cu vanzarea de carbune lignit pentru centrale si sobe, colectare si transport deseuri feroase. suntem o firma cu experienta si seriozitate, colaboram cu firme din toata tara si comercializam produsele la cele mai bune preturi de pe piata. pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati...
0746 *** ***Click aici!
colectare deseuri ploiesti, colectare deseuri prahova, colectare deseuri (PRAHOVA)
Firma noastra colecteaza, selecteaza si valorifica deseuri de la populatie si firme. sortarea deseurilor se face in majoritatea cazurilor dupa colectarea lor. in rarele cazuri in care deseurile sunt deja sortate dupa categorie, ele sunt duse direct la statiile de procesare si reciclare. sortarea deseurilor in centrele specializate presupune de obicei mai multe etape, din care majoritatea sunt automatizate, permitant sortarea rapida a..
0741 *** ***Click aici!
colectare deseuri metalice, colectare deseuri nemetalice, colectare deseuri constanta (CONSTANTA)
Sc otto sports srl se ocupa cu colectarea de deseuri, resturi metalice si nemetalice in constanta. daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. nu ezitati sa ne contactati, va oferim seriozitate si promptitudine...
0241 *** ***Click aici!
colectare deseuri bucuresti, colectare deseuri ilfov, colectare deseuri periculoase (BUCURESTI)
SARECO BUSINESS INVEST OFERA SOLUTII SI SERVICII PENTRU: COLECTARE, TRANSPORT, TRATARE, NEUTRALIZARE DESEURI PERICULOASE, VALORIFICARE DESEURI PERICULOASE / NEPERICULOASE, ANALIZA APA/AER/SOL/NIVEL ZGOMOT, ELIMINARE FINALA DESEURI PERICULOASE / NEPERICULOASE. DISTRUGERE / NEUTRALIZARE MARFURI NECONFORME, DISTRUGERE PRODUSE CASATE, DISTRUGERE / NEUTRALIZARE / TRATARE PRODUSE EXPIRATE SI/SAU PERICULOASE, DECONTAMINARE CLADIRI, TERENURI, INSTALATII, TRANSPORT DESEURI PERICULOASE/NEPERICULOASE, TOCARE MASE PLASTICE/HARTIE/DESEURI, TRANSPORT DESEURI PERICULOASE/NEPERICULOASE. OFERIM SERVICII PROFESIONALE RAPIDE SI..
0768 *** ***Click aici!
colectare deseuri ilfov, colectare deseuri bucuresti, colectare deseuri nepericuloase (BUCURESTI)
S. C. URBAN COMPREST RECYCLING S.R.L. are ca obiect principal de activitate prestarea serviciilor de colectare a deseurilor nepericuloase destinate institutiilor si agentilor economici, conform Clasificarii Activitatilor din Economia Nationala - cod 3811 - Colectarea deseurilor nepericuloase. URBAN COMPREST RECYCLING S.R.L. este societate comerciala cu capital privat, înfiintata la Bucuresti, la data de 24.04.1997. Din anul 2008 societatea are ca asociat principal..
0766 *** ***Click aici!
colectare deseuri bucuresti, colectare deseuri lemnoase (BUCURESTI)
S.c mems corporation s.r.l, este o societate de colectare a deseurilor lemnoase. prin aceasta noi ne propunem sa ecologizam mai bine mediul inconjurator iar cu deseul colectat sa producem brichete de rumegus pentru centrale termice sau sobe. daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra...
0766 *** ***Click aici!
colectare deseuri lemn, colectare deseuri material lemnos (PRAHOVA)
Sc calorex termo impex srl este o societate de prestari servicii si productie. colectam deseurile de material lemnos de la agenti economici in vederea reciclarii. producem combustibil solid ecologic-brichete de rumegus- care au calitati superioare lemnului de foc. transport rutier de marfa. productie de mobilier de gradina. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0244 *** ***Click aici!
colectare deseuri, colectare deseuri timis (TIMIS)
Firma noastra colecteaza deseuri de mase plastice, macina, regranuleaza si vinde macinatura si granule regenerate. prestam servicii de macinare, regranulare mase plastice. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0729 *** ***Click aici!
colectare deseuri bucuresti, colectare deseuri electrice (BUCURESTI)
Colectare si reciclare deseuri electrice si electronice. servicii gratuite de colectare, manipulare, transport si reciclare, respectand legislatia in vigoare. comanda dvs. va fi preluata in cel mai scurt timp posibil, insa o serie de factori pot afecta intr-o oarecare masura timpul in care vom transmite la dvs. o echipa. contactati-ne pentru transmite o comanda de preluare deseuri electrice. va asteptam!..
0736 *** ***Click aici!
colectare deseuri, colectare deseuri bucuresti (BUCURESTI)
Pyrus eco-rom s.r.l. a luat fiinţă în românia, la bucureşti, ca urmare a deciziei membrilor fondatori, maghiari şi români, de a sprijini direct politicile de protecţia mediului, în special tratarea apelor şi construcţia / gestionarea depozitelor de deşeuri. specialiştii noştrii au o mare experienţă în ecologizarea zonelor afectate cu deşeuri de hidrocarburi, precum şi a apelor freatice afectate, proiectarea, execuţia şi exploatarea depozitelor..
0216 *** ***Click aici!
colectare deseuri constanta, colectare deseuri (CONSTANTA)
Societatea noastra vinde un stoc de aproximativ 100 tone cutii de tabla obtinute din reciclare. Avem de asemena o cantitate de aproximativ 25 tone obtinute lunar in urma procesului de reciclare. Produsele sunt balotate. Suntem interesati de colaboare pe termen mediu si lung in pe baza de contracte in conditiile legii...
0341 *** ***Click aici!
colectare deseuri bacau, colectare selectiva deseuri (BACAU)
Andisimo s.r.l. bacau este o companie in continua ascensiune, a carei principala activitate o reprezinta colectarea si procesarea deseurilor reciclabile. deasemeni, compania noastra mai comercializeaza si distribuie: bauturi alcoolice si nealcoolice, produse alimentare, prin reteaua proprie de depozite in tot judetul bacau; butelii pentru aragaz in judetele bacau, neamt si vrancea...
0234 *** ***Click aici!
colectare deseuri bucuresti, colectare deseuri (BUCURESTI)
ROTAPRINT CONSULTING SRL este o societate de recilare, cumparam orice cantitate de folie LDPE, stretch, folie transparenta sau color, balotata sau nebalotata, cantarire electronica, plata pe loc, tel 0722136766. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0722 *** ***Click aici!
colectare deseuri prahova, colectare deseuri (PRAHOVA)
Suntem statie de sortare si colectare a deseurilor reciclabile, toata marfa este balotata. desi suntem o firma tanara pe piata romaneasca, echipa noastra de conducere este formata din personal cu o vasta experienta in administrarea si managementul integrat al deseurilor, iar pentru a face fata exigentelor si capriciilor pietei am investit cel mai mult in programe pentru securitatea muncii, in sistemul logistic si in..
0244 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie