follow Catalog firme » Ecologie » Colectare deseuri » Judetul PRAHOVA
  home     Colectare deseuri   Judetul PRAHOVA

Colectare deseuri Prahova

Obtineti cel mai bun pret pentru colectare deseuri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
colectare deseuri neferoase, colectare deseuri industriale, colectare deseuri feroase, colectare deseuri baicoi, colectare deseuri prahova, colectare deseuri polipropilena, colectare deseuri reciclabile, colectare deseuri carton, colectare deseuri hartie, colectare deseuri plastic, colectare deseuri periculoase, colectare deseuri reciclabile, colectare deseuri carton ploiesti (BAICOI, PRAHOVA)
0726 *** ***Click aici!
colectare deseuri prahova, colectare deseuri ploiesti, colectare deseuri neferoase, colectare deseuri feroase, colectare deseuri, colectare deseuri bronz, colectare deseuri inox, colectare deseuri cupru, colectare deseuri aluminiu, colectare deseuri (Ploiesti, PRAHOVA)
Firma autorizata de mediu pentru colectare si comert cu deseuri feroase si neferoase : fier vechi, deseuri aluminiu, inox, bronz ! Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0732 *** ***Click aici!
colectare deseuri textile, colectare deseuri pet, colectare deseuri hartie, colectare deseuri nepericuloase, colectare deseuri, colectare deseuri periculoase (Ploiesti, PRAHOVA)
Intercom t&t srl este o companie cu punct de lucru in ploiesti str. mihai bravu nr.246, infiintata in anul 2007 ce asigura servicii ecologice, transport, colectare, depozitare si comercializarea deseurilor periculoase si nepericuloase. compania noastra dispune de utilaje de o inalta performanta pentru balotare dar si masini pentru transportul deseurilor. motivati de dorinta indeplinirii standardelor de calitate si protectia mediului militam pentru perfectionarea..
0244 *** ***Click aici!
colectare deseuri periculoase, colectare deseuri periculoase, colectare deseuri periculoase, colectare deseuri nepericuloase (PLOIESTI, PRAHOVA)
Servicii degazare curatare interioare rezervoare de produse petroliere in toata tara. Prestari servicii curatare si degazare cu abur rezervoare de produse petroliere. Prestari Servicii curatare neutralizare rezervoare de combustibili. Deplasare Ia locatia clientului. Ecologizare rezervoare de produse petroliere. Curatare Interioara cu soluti active si spalare cu presiune de apa. Preluare deseu dupa curatare. Activitati de curatari decantoare, curatare de separatoare si rezervoare de produse petroliere -..
0724 *** ***Click aici!
colectare deseuri ploiesti, colectare deseuri prahova, colectare deseuri (Ploiesti, PRAHOVA)
Firma noastra colecteaza, selecteaza si valorifica deseuri de la populatie si firme. sortarea deseurilor se face in majoritatea cazurilor dupa colectarea lor. in rarele cazuri in care deseurile sunt deja sortate dupa categorie, ele sunt duse direct la statiile de procesare si reciclare. sortarea deseurilor in centrele specializate presupune de obicei mai multe etape, din care majoritatea sunt automatizate, permitant sortarea rapida a..
0741 *** ***Click aici!
colectare deseuri lemn, colectare deseuri material lemnos (Busteni, PRAHOVA)
Sc calorex termo impex srl este o societate de prestari servicii si productie. colectam deseurile de material lemnos de la agenti economici in vederea reciclarii. producem combustibil solid ecologic-brichete de rumegus- care au calitati superioare lemnului de foc. transport rutier de marfa. productie de mobilier de gradina. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0244 *** ***Click aici!
colectare deseuri prahova, colectare deseuri
Suntem statie de sortare si colectare a deseurilor reciclabile, toata marfa este balotata. desi suntem o firma tanara pe piata romaneasca, echipa noastra de conducere este formata din personal cu o vasta experienta in administrarea si managementul integrat al deseurilor, iar pentru a face fata exigentelor si capriciilor pietei am investit cel mai mult in programe pentru securitatea muncii, in sistemul logistic si in..
0244 *** ***Click aici!
colectare deseuri electronice (Ploiesti, PRAHOVA)
S.c. safichem s.r.l. se ocupa cu achizitionarea obiectelor si deseurilor electronice cu continut de metal pretios. De asemenea, vindem diverse produse pe baza de aur, argint, platina, paladiu, rodiu. s.c. safichem s.r.l. vinde aur, argint, platina, paladiu, puritate 99.9%, sub forma de granule, lingouri sau pentru uz industrial (sarma, table, orice tip de termocuple cu fir platina-rodiu, anozi, obiecte de laborator etc.), aduse..
0744 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie