follow Catalog firme » Ecologie » Colectare deseuri » Judetul ILFOV
  home     Colectare deseuri   Judetul ILFOV

Colectare deseuri Ilfov

Obtineti cel mai bun pret pentru colectare deseuri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
colectare deseuri periculoase (MOARA DOMNEASCA, ILFOV)
S.C Tab Construct SRL este o firma cu capital integral privat infiintata in anul 1995. In cei 13 ani de experienta echipa a dat dovada de profesionalism si de cele mai inalte valori si standarde in a-si satisface clientii. Societatea este specializata in lucrari de constructii, executand lucrari de demolari, excavatii, lucrari specializate de terasamente si infrastructura...
0751 *** ***Click aici!
colectare deseuri, colectare deseuri fonta, colectare deseuri cupru, colectare deseuri plastic, colectare deseuri pet, colectare deseuri hartie, colectare deseuri carton, colectare deseuri textile, colectare deseuri feroase, colectare deseuri neferoase (Buftea, ILFOV)
S.C. AYT GLOBAL DEVELOPMENT SERVICES S.R.L efectueaza pentru persoane fizice si juridice servicii de: dezmembrare, pretratare si tratare vehicule scoase din uz (VSU) , sortare si debitare a deseurilor feroase la cote standard, conform stasurilor in vigoare, dezasamblare si dezafectare a structurilor metalice supuse casarii, dezmembrarea halelor metalice industriale, dezafectari de hale industriale, dezafectari de centrale termice si electrice, dezafectari..
0720 *** ***Click aici!
colectare deseuri carton, colectare deseuri hartie, colectare deseuri aluminiu, colectare deseuri alama, colectare deseuri cupru, colectare deseuri feroase, colectare deseuri neferoase, colectare deseuri, colectare deseuri ilfov, colectare deseuri bucuresti (Ilfov, ILFOV)
Firma serioasa cumpara fier, pet, cutii de bere, cupru, alama, aluminiu, hartie, carton, baterii auto, materiale feroase si neferoase, navete de plastic, sticla, orice cantitate, plata pe loc. Oferim cele mai bune preturi, transport in Bucuresti si Ilfov. Seriozitate. Suna si te vei convinge. Telefon: 0724573980 Dl Dan Gherghut..
0724 *** ***Click aici!
colectare deseuri mase plastice, colectare deseuri folie, colectare deseuri hartie, colectare deseuri carton, colectare deseuri reciclabile (JILAVA, ILFOV)
S.C. CIECO RECYCLE S.R.L., autorizata si acreditata ISO, este firma specializata in colectarea de materiale reciclabile: cumparam deseuri reciclabile hartie, carton/tuburi carton si folie. Colaboram cu persoane juridice sau fizice. Asiguram transportul la minim 300 kg. La preturi avantajoase. Rog seriozitate. Adresa punct de colectare: Sos. Giurgiului, Nr. 5, Com. Jilava, ILFOV, Nr. tel.: 0761618130 E-mail: ciecorecycle@gmail.com..
0761 *** ***Click aici!
colectare deseuri sticla, colectare deseuri hartie, colectare deseuri plastic, colectare deseuri, colectare deseuri sticla, colectare deseuri lemn (Ilfov, ILFOV)
Servicii autorizate de colectare, reciclare, depozitare temporara, incinerare si distrugere produse cu regim special si transport adr pentru urmatoarele categorii de deseuri: deseuri de tesuturi vegetale, deseuri agrochimice, deseuri de la prepararea si procesarea fructelor, legumelor, cerealelor, uleiurilor comestibile, pulberei de cacao, cafelei,ceaiului si tutunului; producerea conservelor; prepararea si fermentarea drojdiei si extractului de drojdie si melasei, etc..
0749 *** ***Click aici!
colectare deseuri petroliere, colectare deseuri periculoase, colectare deseuri, colectare deseuri electronice (STEFANESTII DE JOS, ILFOV)
Societatea noastră este specializată in colectarea deșeurilor periculoase și nepericuloase. In activitatea noastră colectăm toate tipurile de uleiuri uzate (sintetice, vegetale si minerale), deșeuri petroliere, emulsii, materiale plastice si metale feroase și neferoase, precum și filtre de ulei uzate, anvelope si acumulatori. Prin colaborarea cu centre de regenerare, tratare și valorificare a deșeurilor, contribuim la reciclarea acestora și păstrarea calității mediului inconjurător...
0737 *** ***Click aici!
colectare deseuri lemn (VIDRA, ILFOV)
Firma infiintata in 2003, avand ca scop protectia mediului, prin reciclarea si colectarea deseurilor din lemn si transformarea lor in lemn pentru foc, tip bricheta. Compania nostra cu sediul in Ploiesti judetul Prahova, este unul dintre cei mai importanti producatori de brichete din lemn din Europa Centrala si de Est. In prezent fabrica noastra functioneaza in flux continuu in trei schimburi si produce..
0722 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie