follow Catalog firme » Ecologie » Colectare deseuri » Judetul GALATI
  home     Colectare deseuri   Judetul GALATI

Colectare deseuri Galati

Obtineti cel mai bun pret pentru colectare deseuri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
colectare deseuri plumb, colectare deseuri bronz, colectare deseuri cupru, colectare deseuri aluminiu, colectare deseuri fonta, colectare deseuri fier, colectare deseuri galati, colectare deseuri neferoase, colectare deseuri carton, colectare deseuri hartie, colectare deseuri mase plastice, colectare deseuri plastic, colectare deseuri feroase (Galati, GALATI)
SC MYTVAL COLECT SRL colectam si reciclam deseuri feroase si neferoase, colectam hartie, colectam plastic. Totodata, asiguram si transport gratuit. Scopul activitatii noastre este sprijinirea agentilor economici si a persoanelor fizice in demersurile lor de reciclare si protejare a mediului inconjurator...
0751 *** ***Click aici!
colectare deseuri reciclabile, colectare deseuri, colectare deseuri plastic (Galati, GALATI)
GreenPlast S.R.L s-a infiintat in anul 2004 avand ca obiec de activitate, recuperarea deseurilor si resturilor nemetalice reciclabile si producerea granulelor din plastic. Avand un numar de 10-15 de angajati, societatea are o capacitate de productie a granulelor din plastic pana in 100 tone / luna. La cerere se poate asigura transportul produselor cu masinile proprii. Societatea dispune de utilaje moderne de..
0236 *** ***Click aici!
colectare deseuri reciclabile (Galati, GALATI)
Intreprindere Familiala autorizata in dezasamblarea masinilor si echipamentelor uzate pentru recuperarea materialelor(CAEN-3831), asigur la domiciliul clientului dezasamblarea halelor, masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor provenite din dezmembrare cu manopera si utilajele din dotarea intreprinderii. Primim comenzi din localitatea GALATI si din toate localitatile din Romania. Plata cash pentru deseurile recuperate se face in maxim 24 de ore de la nota..
0236 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie